RÓLUNK

Hozzáértés és a kiváló kommunikáció, ami a jó társasházkezelés két alappillére. Szakértelmünkkel és innovatív, fiatalos megoldásainkkal célunk, hogy  minél kellemesebb lakóközösségi légkört alakítsunk ki és tartsunk fenn.

Ebben a munkában az a legnehezebb, ami egyben a legszebb része is, hogy emberekkel kell foglalkozni. Ezért szeretem.”

Takács András

Takács Társasházak

2009 óta foglalkozunk társasházkezeléssel. Legfőbb célunk az emberközpontú és profi társasházkezelés megvalósítása. Valljuk, hogy a társasház jó működésének alapja a jó lakóközösség, amelynek kialakításában nagy szerepe van a közös képviselő személyének. Fontos a rendezett és kulturált környezet megteremtése. Ennek megvalósításánál figyelembe vesszük a környezetvédelem szempontjait is. Igyekszünk minél több zöld felületet kialakítani a társasházak körül.

A tapasztalatot az újszerűvel ötvözve törekszünk ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására. Fiatal munkatársaink biztosítják a modernitást, mely lehetővé teszi a gyors kapcsolattartást és információáramlást a lakókkal, átlátható nyilvántartást és gyors problémakezelést. A külföldi lakók részére angol nyelvű ügyintézést és kapcsolattartást is biztosítunk.

Elköteleződéseink

Emberközpontúság

Számunkra legfontosabb a személyes kapcsolat, a folyamatos elérhetőség és az odafigyelés.

Közösségteremtés

A társasházak jó működéséhez elengedhetetlen a jól működő lakóközösség. Ebben van fontos szerepe a közös képviselőnek.

Környezetvédelem

Kis közösségek is sokat tehetnek a környezet megóvásáért. Fáradt olajgyűjtés, zöld területek bővítése, komposztálás.

A csapat

Takács Társasházak

Takács András

Alapító, szakképzett társasházkezelő

Cégünk alapítója több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 2009 – óta kezel társasházakat. Közös képviselői munkájának főbb pillérei a társasházak optimális, gazdaságos üzemeltetése, állagmegóvása és a napi problémák gyors orvoslása. 

Takács Társasházak

Ifj. Takács András

Gazdasági vezető, könyvelés

Az egyetemen szerzett gazdasági és számítógépes ismereteit kamatoztatja a modern társasházkezelési felületek kialakításában és kezelésében. Elsődleges feladata a könyvvitel, gazdaságossági számítások, valamint pályázatok elkészítése.

Molnár Péter

IT vezető, társasházkezelő

Marketingkommunikációs szakon végzett egyetemi tanulmányait felhasználva segíti a Takács Társasházak stratégiájának és márkájának hiteles építését, online kommunikációs csatornáik hatékony működését.

WE LAKÓINK

Őszinte vélemények

Lépjen velünk

Kapcsolatba.

társasházi ajánlatkérés

Elérhetőségünk

Email cím

info@takacstarsashazak.hu

Telefon

+36 30 626 4664

Iroda

1144 Budapest, Kőszeg utca 6